ads

22 Ağustos 2017 Salı

Kishou Arima karakter tanıtım


kishou arima
kishou arima
Kishou Arima (有馬貴将, Arima Kisho ) idi ünlü Special Class Ghoul Araştırmacı olarak bilinen CCG en Reaper (CCGの死神, Shīshījī hiçbir Shinigami , yanıyor "Ölüm CCG Tanrısı"). Arima gizlice Ken Kaneki'den önce Tek Gözlü Kral (眼 眼 の 王, Sekigan no Ō ) unvanını elinde tuttu . [3] S3 Squad'in lideri idi . Ölümü 18 yıl boyunca bir gulyabani araştırmacısı olarak yenilgiye uğramıştı ve daha önce Take Hirako ile ortak olmuştu . Taishi Fura'nın yanındaki Tokyo Ghoul: Jack'in başkahramanıydı . Onun soruşturma beceri ve savaşta kahramanlık gibi birçok müfettişleri, yol açmıştı Koutarou Amon , [9] onu hayran. Bununla birlikte, Arima'nın savaş gücü konusunda kıskanç olanların çoğu vardı ve Arima'ya olan büyük düşkünlüğünü yerine getiren daha eski araştırmacılar sıklıkla "Arima hastalığından" rahatsızlık duyuyordu



GÖRÜNÜM :

Arima, uzun boylu, karlı beyaz saçlı ve gri gözlü, iyi inşa edilmiş bir adamdı. Gözlüklerini giymiş, yüzü soğuk bir ifadeyle duruyordu. Tüm gulyabani araştırmacıları gibi bir takım elbise, kravat ve beyaz bir palto giyiyordu. Seishin Lisesi'ndeki gençliği boyunca, çoğunlukla standart okul üniformasıyla giyindiği görülüyordu. Ayrıca "gitar vakası" olarak algılanan şeyleri daima sırtında taşıdı. Ancak bu onun bıçak için sadece bir gizlenme oldu adresi için beş , Yukimura 1/3 diye kavga ederdi, hortlaklar . Gençliğinde Arima'nın koyu mavi saçları vardı ve çok daha kısa idi.

4 yorum

  1. Hhhhh.. çok kısa, daha çok anlatsana yaa.. yani bilme istediğim için girdim de yok. ARIMA GHOUL MU için buraya girdim ama cevap yokmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arima aslında yarı insandı, insan ile Ghoul arasında bir tür melezdi. Yarı insanlar, yarı gulyabanilerden farklı olarak çoğunlukla insan özelliklerine sahiptir ve bir gulyabani ile insan arasındaki çiftleşmenin sonucudur, bu da onların hem insan hem de gulyabani DNA'sına sahip oldukları anlamına gelir. İnsanüstü yeteneklere sahiptirler ve daha hızlı yaşlanırlar, ancak normal yiyecekleri yiyebilirler ve kagune veya kakuganı tezahür ettiremezler.

      Sil
    2. yani bi nevi eto gibiler ama insan özellikleri daha baskın olduğu için ghoul değiller

      Sil