ads

22 Ağustos 2017 Salı

Ken kaneki karakteri tanıtım

Ken Kaneki (金木研, Kaneki Ken ) ana kahramanı olan Tokyo Ghoul ve Tokyo Ghoul: Yeniden . Eskiden, Kamii Üniversitesi'nde nispeten normal bir yaşama sahip olan bir Japon edebiyatı okuyan bir insandı .

 Ancak, sonra bu durum hızla değişti . Rize Kamishiro 'ın aşık olup onla takılmak istemesinden sonra rize tarafından saldırıya uğramış  , ölmek üzereyken bulunup rizenin organları kanekiye nakledilmiş ve hayatta kalmıştır. herşey de bu olaydan sonra başlıyor.

 Anteiku'ya part-time garson katıldıktan sonra , nasıl bir gulyabani olarak yaşayacağını öğrendi ve nihayetinde Eyepatch ( Gözlük , Gantai ) olarak anıldı .

 Aogiri Ağacı tarafından yakalandıktan sonra , büyük bir kişilik değişikliği geçirdi ve kaçıştan sonra, değerli kişiyi kendisine korumak ve aidiyet yerini tehdit eden bireyi yok etmek amacıyla bir grup oluşturdu .

 Onun kakuja 'ın farklı görünüm ona takma Kazanılan kırkayak (百足, Mukade ).
[12] İki yıl karşı yenilgisinin ardından Kishou Arima , o kimliği altında yaşayan Haise Sasaki (佐々木琲世, Sasaki Haise ), bir Associate Special Class Ghoul Araştırmacı eskiden bir konuda danışanlar CCG 'ın Quinx Squad . Anıları ilk başta kendisi için kaybedildi, ancak Tsukiyama Aile Soyma Operasyonu sırasında geri alındı .

Operasyondan altı ay sonra, gulyabani, Kara Reaper'in (Kara'nun Öldürücüsü, Kuro no Shinigami ) numarasına onu tanıyordu . Arima ve Eto'yu yenerek , tüm gulyabaneler için umut vaat edebilen tek gözlü bir gulyabani yükseltmek için ortak planlarını açıkladıktan sonra kendisine Tek Gözlü Kral diyor (隻 眼 の 王, Sekigan no Ō ). Kaneki, o tarihten bu yana Keçi adlı organizasyonu kurdu .

GENEL GÖRÜNÜMÜ


Çocukken, Kaneki şu an sahip olduğu özelliklerin hepsine sahip olmayan siyah saçlı bir yetişkinti.
 Normal bir üniversite öğrencisi olan Kaneki, atletizm altyapısına sahip olmayan, kısaca ve cılız bir genç adamdı ve kitap okumayı tercih etti.

 Çelik kiriş olayından sonra Kaneki, göbeğinden uzakta değil, karnının sağ tarafındaki nakli ameliyatından bir yara izi taşıyor.

Serbest zamanlarında rahat giysiler giyiyordu. İşyerinde beyaz elbiseli gömlek ve kahverengi bir kravat üzerine siyah pantolon ve gri yelek içeren standart Anteiku garson üniforması giyiyordu.

 Sol gözünde tezahür eden tek kakuan'ını tam olarak kontrol edemediği için, onu örtmek için tıbbi bir göz yaması kullanıyordu. Ghoul maskesi göz yamalı deri gimp maskesine benzer. Çatlamış ağız, iri sıyrık canavarına benzeyen büyük dişleri vardır.
 
Boynundan saplanan cıvatalar ve yapay bir ayıplığı olması Frankenstein benzeri bir tema çağırıyor. Yamori tarafından işkence gördükten sonra , görünümü belirgin bir şekilde değişti. Saçları tamamen beyazlaştı, tırnakları karardı ve daha kaslı bir vücut geliştirdi. Tek renkli giysileri tercih etmeye başladı ve savaşa girerken kesik kesik çizgilerle biçimlendiren siyah bir gömlek giydi.

 Haise Sasaki kimliğini benimsediğimize göre, saçları tacdan çıkan siyah çizgiler geliştirmeye başladı. Bir gulyabani araştırmacısının standart iş kıyafetlerini giydi ve diz boyu beyaz trençkotlu siyah elbise gömlekleri ve pinstripe pantolonları tercih etti. Okurken ayrıca bir çift gözlük takıyor.

 Müzayede Mopping-Up Operasyonu olaylarından sonra, saçları yavaşça orijinal rengine geri döndü ve neredeyse hiç beyaz kalmadı.

 Tsukiyama Aile Soyma Operasyonundan sonra, görünümü yeniden belirgin bir şekilde değişti. Saçları tamamen orijinal siyah rengine döndü ve gözlüklerini her zaman takmaya başladı. Arima Squad üniformasının siyah bir versiyonunu giydi,

 siyah bir elbiseli gömlek ile siyah pantolon ve uzun, siyah bir trençkot eşleştirdi. Buna karşılık, sürüngen terazilerle kaplı olan sağ elini kıracak bir çift kırmızı eldiven giymişti. Arima ile yaptığı ikinci savaşta Sasaki üniformasının altına biçimle uyuşan bir siyah gömlek giyiyordu. Ken Kaneki olarak kimliğini kazanması üzerine, saçları Arima tarafından defalarca kesilen kolları tamamen beyaza döndü.

 Halka girerken sol gözüne aynı tıbbi yama takar ve kollarının her ikisi de sürüngen benzeri pullarla kaplıdır. Tek-Eyed Kralı ve Keçinin lideri olan Kaneki, karanlık eldivenleri olan dirseklerine uzanan yeni kolsuz savaş kıyafetinin üzerine yaka şeklinde siyah bir ceket giyiyor.

10 yorum

  1. (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)

    YanıtlaSil
  2. Kanekinin arkasındaki kız Trabzon mu

    YanıtlaSil
  3. Ya da rizeli mi

    YanıtlaSil
  4. Bence adı Trabzon ve rizeli

    YanıtlaSil
  5. Kanekiye neden Trabzo- pardon Rize'nin organlarını verdiler koskoca Tokyo Ghoul evreninde başka karakter yok muydu??

    YanıtlaSil
  6. Kanekinin maskesinde neden ağzının olduğu yerde fermuar var?

    YanıtlaSil
  7. Kızın adı rize ise annesinin adı Erzurum olabilir mi?

    YanıtlaSil