ads

22 Ağustos 2017 Salı

Kichimura Washuu karakter tanıtım

kichimura washuu
Kichimura Washuu (和修吉福, Washu Kichimura ) serisinin ve güncel Bürosu Direktörü önemli bir antagonisti olan CCG . Çok sayıda kuruluşta yer alır ve serinin birçok büyük olayından sorumludur. O Aslen Souta Washuu-Furuta (和修旧多宗太, Washu-Furuta Sota ), eski CCG Başkanı gayrimeşru oğlu Tsuneyoshi Washuu ve bir ajan V büyüdü Sunlit Garden . Bir Rank 1 Ghoul Investigator olarak çalışırken , Nimura Furuta'nın ( Eski Çok 二 福, Furuta Nimura ) takma adını kullandı .

Kendi gündemini artırmak için kuruluşlara sızmak veya kişisel ittifaklar kurmak için çeşitli kimlikler kullandı. Palyaçoların bir üyesi olarak, Souta (宗太, Sōta ) ismini kullanır ve Çelik Işın Olayı'ndan sorumludur . Ayrıca Ghoul Restaurant'a PG olarak katılmış ve Akihiro Kanou'nun gulyaban denemelerinde ortak olmuştur . Gibi Ken Kaneki , o bir yapay tek gözlü gulyabani sahip Rize Kamishiro 'ın kagune . Görünüşte ilginç bir araştırmacı olarak poz verirken, Shiki Kijima ile ortaklık kurdu . Onun üstün ölümünden sonra ortağı oldu Haise Sasaki de üstlerine onu izlemek için V . Sırasında Üçüncü Cochlea Raid , o bir hükümet darbesi kaos kullanılan Washuu Clan sonra kendini beyan Palyaçolar üyeleri ve V. yardımıyla Washuu Kral (和修の王, WASHU hiçbir Ō ) Kaneki'nin Tek- Eyeyli Kralı unvanını talep etmesinin aksine . Palyaço Kuşatması'nı bir cephe olarak kullanarak liderliğini başarılı bir şekilde kurdu ve Matsuri Washuu'yu devraldı .


GÖRÜNÜM :


Furuta oldukça uzun boyludur ve sağ tarafında ayrılan koyu, orta boy siyah saçları vardır. Bir köstebek sağ gözünün sağ alt köşesinde bulunur. Kijima'nın yaptığı gibi, elbisesinin üzerine bir yay kravatıyla siyah bir palto giyiyor. Bazen koyu renkli eldivenli bir trençkot giyiyor. [8] Palyaço Kuşatması'ndan sonra ve Büro Direktörü olarak, açık renkli detaylarla siyah cüppe giyiyor. [9] Palyaço Souta olarak, palyaço maskesini giyerek yüzünü hep gizler .


kichumura washuu

Hiç yorum yok

Yorum Gönder